Zebra Island ja Karl Petti Band tähistavad saabuvat tulekuke aastat kontserdiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zebra Island ja Karl Petti Band tähistavad saabuvat tulekuke aastat kontserdiga
Zebra Island ja Karl Petti Band tähistavad saabuvat tulekuke aastat kontserdiga Foto: Promopilt

Zebra Island ja Karl Petti Band loovad täna õhtul Tallinnas, Kultuuriklubis Kelm soodsad tingimused punase kuke aasta saabumiseks. Lavalaudadele astuvad ka Lexsoul dj-d Ehte & Mr Jones, kes enne ja pärast kontserte publikul maha jahtuda ei lase.

Karl Petti Band
Karl Petti Band Foto: Promopilt

Zebra Island ja Karl Petti Bandi liikmed jagasid aastaid ühist proovituumi, aga ühise kontserdi mõte tekkis helilooja ja kitarristil Karl Pettil.

«Valisin Zebra Islandi kontserdikaaslaseks astroloogilistel põhjustel: nimelt on tulikuke ja sebra energiad omavahel erakordselt heas kooskõlas». Punapäine Zebra Islandi lauljanna Helina Risti lisab selle peale muiates, et võib-olla meenus Karlile tulekuke aasta tulekuga tema leegitsev pea.

Mõlemat koosseisu ootab ees tihe aasta.

Zebra Island, kelle loomingut iseloomustab 80ndate tantsumuusika vaibiga segu dreampopist ja shoegaze'ist, kirjutab parajasti uut kauamängivat ning lahkub veebruaris Euroopa tuurile. Karl Petti praegune, dünaamiline ja värvikirev koosseis kasvas välja endisest Talamakist ja jätkab popilikus võtmes proge, elektroonika ja post-rocki esitamist. Täna õhtul kuuleb laval materjali nii Talamaki aegadest kui ka värsket muusikat Karl Petti tulevaselt albumilt

Kontserdi algus on 22:00 ning pileteid hinnaga 5€ on võimalik soetada kohapealt enne kontserdi algust. Lisainfo kontserdi kohta leiab Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles