Andekad ja säravad lapsed Eestist on jätkuvalt edukad rahvusvahelistel moelavadel ja -pildistamistel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kaks Tallinna tüdrukut Maria Vetstomova (13) ja Michell Gulpa (13) võistlesid Kreekas, pürgimaks rahvusvahelisteks modellideks ning tõid koju kaks peakrooni - Teen Miss World 2016 ja Little Miss Eco-World 2017, samuti tunnistati Michell oma vanusekategooria parimaks fotomodelliks.

Foto: Destate Media

Varsti pärast seda astusid mõlemad tüdrukud moenädala Estet Fashion Week poodiumile, demonstreerides Junona kleite. Lisaks neile näitasid veel neli tüdrukut Eestist sama moenädala raames Jaapani brändi Miki House riideid.

Foto: Destate Media

Veel kolm eesti last läbisid edukalt castingu ning näitasid ürituse Moscow Fashion Week poodiumil tuntud brändi Stilnyashka uue hooaja (kevad-suvi 2017) moodi.

Foto: Destate Media

Järgmistel kõrgmoe nädalatel osalevad samuti Eesti lapsmodellid ning Star Kids Agency jätkab castinguid lastele vanuses 5-13 aastat, et koolitada nad oma põhimodellideks ning ette valmistada rahvusvahelisteks moe-show'deks Moskva ja Itaalia moenädalatel ning osalemiseks teistel suurtel moesündmustel välismaal.

Foto: Destate Media

Kui soovid, et ka sinu lapsest saab modell, sisi tutvu võimalustega www.starkids.ee koduleheküljel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles