Video: Trump maksis kinni kahe naise õhtusöögiarve, mis oli 1000 dollarit

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Washingtonis asuv Trump International Hotel
Washingtonis asuv Trump International Hotel Foto: Timothy A. Clary/AFP/Scanpix

Homme USA presidendiks saav miljardärist ärimees Donald Trump maksis Washingtonis kinni kahe naise, kes on  tema suured fännid, õhtusöögiarve, mis ulatus 1000 dollarini.

Üks neist naistest oli Floridast pärit Jenna Setticasi, kes saabus Washingtoni, et oma silmaga näha Trumpi ametisse astumist, edastab Daily Mail.  

Setticasi ja ta Washingtonis elav sõbranna Michele Rosser-Seiz teatasid sotsiaalmeedias, et Trump tegi Ameerika jälle võimsaks, makstes nende õhtusöögi arve kinni ning lisaks suudles Trump Rosser-Seizi põsele ja tegi temaga selfie.

Setticasi sõnul ei osanud ta oodata, et võib pealinnas olles ise Trumpiga kohtuda, kuid ta rõõm oli seda suurem, et see juhtus.

Donald Trump
Donald Trump Foto: © Lucas Jackson / Reuters/REUTERS/Scanpix

Naised koos oma pereliikmetega einestasid eile õhtul Trump International hotellis, kui sinna tuli ootamatult Trump, kes tervitas seal olnuid ja küsis, kuidas neil läheb, kuid Setticasi ja Rosser-Seiz said erikohtlemise osaliseks.

Trump vesteles naistega, kes osutusid tema teotajateks ja nende üllatuseks maksis nende arve kinni.

Sotsiaalmeediasse ilmus eile pärast Trumpi viisiti hotelli teade, et ta viibis seal umbes 30 minutit, saabudes kell 21.35 kohaliku aja järgi, kuid ei ole teada, miks ta hotelli läks. Meediasse jõudnud piltidelt aga paljastus, et sel ajal einestasid seal mitmed kuulsused, kes juba alustasid Trumpi ametisse pühitsemise tähistamist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles