Video! Nancy Himma endise kodu uus omanik on skeemitaja Rainer Nisu?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eilses ETV «Pealtnägijas» räägiti ärimehest, skeemitajast ja naisepeksjast Rainer Nisust.

Tegu on sama mehega, kes osales ettevõtja Oliver Kruudale kuulunud juustutehase kirvega maatasa lõhkumises. Samuti pole Nisule võõrad perevägivalla aktid ja elatisrahavõlg oma ekskaasale.

«Pealtnägija» väitel on Nisu ka Nancy Himma endise kodu, kust lauljatar mullu tohutu skandaaliga välja lohistati, tegelik omanik. 

«Pealtnägijas» võttis sõna ka Rainer Nisu endine elukaaslane Diana, kes on ka varem oma kogemusest perevägivallast saates rääkinud. Samas saates rääkis muuseas ka oma perevägivalla juhtumist seltskonnastaar Triin Tulev.

Videost, kus lauljatar Nancy oma kodust väidetavate võlgade tõttu politseinike poolt välja lohistatakse, on näha ka Rainer Nisu, kes salvestab mobiiliga, kuidas kangidega mehed maja akna puruks löövad ja tuppa tungivad. Vaata videolõiku SIIT!

Foto: Naised.ee

«Pealtnägija» palus kommentaari ka Nancylt, kes ei nõustunud kaamerate ette tulema, kuid oli valmis ütlema paar sõna telefoni teel. Naise sõnul oli tegu ülekohtuga ning ta imestas siiralt, miks polnud abi eesti politseist. Viimase üle käivad preaegu vaidlused ja on algatatud kohtuasi. 

Ärimees Rainer Nisu (vasakul) lõhub Tere Paide tootmishoone ust
Ärimees Rainer Nisu (vasakul) lõhub Tere Paide tootmishoone ust Foto: Erakogu

«Pealtnägija» uuris, kes on see kurikuulus ärimees Rainer Nisu

Selgus, et Nancy kodunt väljatõstjate üheks liikmeks oli ka korduvalt karistatud ja kohtutäiturite poolt elatisvõla mittetasumise eest tagaotsitud Rainer Nisu.

Rainer Nisu esines aastaid töötuna. Tema elatusallikaks oli väidetavalt 170 eurone abiraha. Samal ajal tegutses mees aga internetioksjonitel ja enampakkumistel, kuhu oli kohtutäiturite poolt üles pandud võlgaste vara.

2016. aastal müüdi võlgade katteks ka poplauljatar Nancy maja. Maja ostis justkui Heindo Kunder, kuid Nancy sõnul on tegu siiski Nisu variisikuga. 

«Kui Heindo julges üksi tulla, siis teda alati instrueeriti pärast. Kõneviisist ja sellest, mida ta rääkis, saime aru, et tegu on Raineriga, kes teiselpool toru annab instruktrioone, kuidas käituda. See oli selge, et tema on dominantsem kuju seal,» rääkis Nancy «Pealtnägijale».. 

«Asja peaks mõistlikult ajama, mitte 90ndate stiilis kurika ja kirvega. Ja siis ta väitis, et lõppkokkuvõttes võidab see, kellel on rohkem raha,» lisas lauljatar. 

Rainer Nisu järjekordses aktsioonis
Rainer Nisu järjekordses aktsioonis Foto: Erakogu

Nisu väitis aga reporterile, et sattus maja juurde, kuna elab seal lähedal ning sõber kutsus teda appi.

«Kui inimene palub, miks ma ei peaks vastu tulema. Ongi see, et oled hea ja ükski heategu ei jää karistamata.»

Vaata Nancy leeri poolt filmitud kaadrit, kus on näha ka Rainer Nisu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles