Video: känguru loopis tervisejooksu teinud naist nagu kaltsunukku

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Känguru
Känguru Foto: Frans Lanting/picture alliance / Frans Lanting/Scanpix

Möödunud laupäeval sattus Austraalias Melbourne'i lähedal varahommikul tervisejooksu teinud naine kokku suure känguruga, kes teda ründas.

Austraalia meedia teatel kohtus endine atleetvõimlemise meister ja nüüdne eratreener Debbie Urquhart umbes kahemeetrise isase känguruga kella 6.00 paiku.

«Känguru ründas ja loopis mind, nagu oleksin mingi kaltsunukk. Mul ei jäänud lõpuks muud üle kui surnut teeselda ja see päästis mu elu,» teatas naine haiglas ravil olles.

Loom arvas, et maapinnale lebama jäänud naine on surnud, ta jättis ohvri rahule ja hüppas minema.

 «Ta oli valmis mind tükkideks rebima, sest ta ei tahtnud peksmist lõpetada. Üritasin eemale roomata, kuid ta haaras minust uuesti kinni ja ma arvasin, et ta tapab minu,» lisas austraallanna.

54-aastane naine sai raskeid vigastusi, kuid õnneks mitte selliseid, mis oleks nõudnud operatsioone. Talle tehti kätele, istmikule ja keha teistesse paikadesse kümneid õmblusi.

«Iga kord kui ma silmad sulgen, näen end jälle känguru haardes. Kui ta oleks jõudnud mu kõhuni ja mind hammustanud, siis ma ei oleks elus,» teatas Urguarth.

Naine sai möödunud pühapäeval haiglast välja kodusele ravile.

Sotsiaalmeedias kommenteeriti, et tegemist võis olla känguruga, kelle ta kari hülgas ja kes pidas jooksvat naist ohuks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles