Benedict Cumberbatch ja Martin Freeman: me ei ole sõbrad

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Benedict Cumberbatch ja Martin Freeman
Benedict Cumberbatch ja Martin Freeman Foto: Hartswood Films for MASTERPIECE/AP/Scanpix

BBC menuka sarja «Sherlock» peaosatäitjate Benedict Cumberbatchi ja Martin Freemani tegelaskujude sõprus on nii ja naa, kuid staaride sõnul ei ole nad tegelikus elus sõbrad ega suhtle väljapool sarja üldse.

Sherlock Holmesi kehastavat 40-aastast Cumberbatchi ja Dr. John Watsonit kehastavat 45-aastast Freemani tundvate isikute sõnul on need kaks näitlejat professionaalid, kes teevad oma töö ideaalselt ära, kuid nende vahel ei ole klappi, kuna nad on väga erinevad inimesed, edastab Daily Mail.

Martin Freeman ja Benedict Cumberbatch
Martin Freeman ja Benedict Cumberbatch Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Briti meedia teatel on nad «Sherlockit» teinud koos neli hooaega, kuid kas nad ka viienda suudavad koos mängida, on suure küsimärgi all.

«Benedict ja Martin on kaadri taga üksteise suhtes jahedalt viisakad ja see ongi kõik. Nad ei ole sõbrad ega saa kunagi sõpradeks, ka pärast kuut aastat koos võtetel olemist ei ole neist teinud sõpru,» teatas seriaali tegijate hulka kuuluv anonüümne isik.

Ta lisas, et nad kumbki ei ole avaldanud soovi teha koos veel üks hooaeg «Sherlockit».

Benedict Cumberbatch ja Martin Freeman
Benedict Cumberbatch ja Martin Freeman Foto: Kuvatõmmis/Youtube

«Shelocki» neljanda hooaja viimane osa kannab pealkirja «The Final Problem» ja selles näeb kurikaela Jim Moriartyt löömas kampa Holmesi vendade õe Eurusega. Sherlock Holmes koos oma venna Mycroft Holmesi ja Dr. John Watsoniga lahendavad järjekordselt olukorra.

«Sherlocki» looja Mark Gatiss, kes mängib seriaalis venda Mycrofti, teatas et vaatajatele tuleb esitada väljakutseid ning seda on nad seriaali nelja hooajaga teha suutnud.

«Sherlocki» fännid ootavad, et seriaal jätkuks, kuid Gatiss ei paljastanud, kas tuleb ka viies hooaeg, kuigi varem on ta sellekohaseid vihjeid teinud.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles