Jack Nicholson läheb pärast 60 ekraaniaastat pensionile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jack Nicholson
Jack Nicholson Foto: SCANPIX

Legendaarne näitleja Jack Nicholson läheb pärast 60 ekraaniloldud aastat pensionile.

Filmi «Easy Rider» kaasstaar Peter Fonda ütles Los Angeleses toimunud üritusel Bafta Tea Party, et 79-aastane Nicholson on juba tegelikult pensionil, kirjutab The Sun.

«Minu arvates on ta sisuliselt pensionil. Ma ei taha tema eest rääkida, kuid ta on väga palju tööd teinud ja tal on hästi läinud,» ütles Fonda.

Nicholson on pika karjääri jooksul Oscarile kandideerinud 12 korda ja võitnud kolm. Ta on võitnud ka seitse Kuldgloobust.

Nelja aasta eest levisid USA meedias kõlakad, et Nicholson tõmbab karjääri koomale mälukaotuse tõttu. Staari esindaja lükkas need väited aga ümber.

Nicholson tunnistas hiljem, et ta otsustas vähem pidutseda. «Ma olen südames noor, kuid mind on tabanud gravitatsioon. Ma ei saa enam avalikus kohas naistele külge lüüa. See pole minu teha. Minu eas ei tundu see lihtsalt enam õige.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles