Rummu karjääris filmitud hittvideo autor: jää oli mõnes kohas ainult paar sentimeetrit (4)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Alari Teede

Maailmas kogub tähelepanu Rummu karjääris filmitud video läbipaistval jääl uisutajatest, mille autor Alari Teede rääkis «Ringvaates», kuidas kuulus klipp valmis.

«Meelis Võsu, kes seal oli ka uisutamas minuga, helistas mulle eelmine päev ja ütles, et kuule, praegu on Rummus niimoodi, et lumi on ära sulanud ja jää on hästi õhuke ning näeb ülihästi läbi,» meenutas Alari, kuidas ta haruldasele ilmastikunähtusele peale sattus.

Jää peal uisutamine oligi nii ohtlik, nagu videost tundub.

«Ega väga kindel ei olnud. Alguses proovisime, kui paks jää on. Mõnes kohas oli ainult paar sentimeetrit. Aga tegime ära ja vähemalt sai tehtud.»

Alari ainus kahetsus on see, et ta monteeris videot ainult kaks tundi, palju vähem kui tavaliselt. Praeguseks on temaga ühendust võetud juba üle maailma.

«Venemaalt, Lätist, Leedust... Täna kirjutati USAst, tahetakse n-ö äri teha, müüa BBC-le ja Fox Newsile,» rääkis Teede.

Alari sõbranna, kes töötab klienditeenindajana Dubais, kliendid on tema juurde tulnud ja öelnud, et on seda videot näinud.

«Selliseid seiku on olnud mitu korda seal. Võib arvata, et päris paljud inimesed on seda videot näinud,» sõnas noormees.

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles