Kohvrist leitud mehe magu oli heroiini täis

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heroiin
Heroiin Foto: AFP / Scanpix

USAs New Yorgist Yonkersist ühest pargist leiti kohver, milles oli narkokulleri surnukeha.

Politsei sõnul oli üllatav see, et mehe magu oli heroiini täis, kirjutab STT.

 

Umbes 50 – 60-aastane mees oli USAsse saabunud Dominikaani Vabariigist.

 

Mehe surnukeha leidis pargi koristaja, kes märkas mahajäetud kohvrit. Koristajale jäi silma kohvrist välja ulatunud jalg.

Surnukeha lahkamine tõi päevavalgele, et mehe maos oli 50  kilekotti heroiiniga. Üks neist kottidest oli katki läinud ja see oli mehe tapnud.

Juhtumi uurijatele oli üllatuseks, et narkokulleri magu ei oldud lahti lõigatud ja narkootikume ära võetud. Selle koguse heroiini hind tänavakaubanduses oleks olnud 100 000 dollarit (üle 1,1 miljoni krooni).

Mehe isikut ei ole veel kindlaks tehtud ega ka seda, kes ta kohvrisse pani.  Politsei arvates ei teinud seda narkodiilerid, sest need oleks heroiini mehe maost eemaldanud.

«Oleme sarnaste juhtumitega ka varem kokku puutunud. Lahendamist ootavad seigad, kuidas mees kohvrisse ja siis parki sattus,» selgitas Westchesteti maakonna politsei esindaja Kieran O`Leary.

Uurija Christopher Calabrese teoretiseeris, et mehe surnukeha võisid parki toimetada teised narkokullerid, kes ei soovinud, et narkodiilerid mehe leiavad.

Mehel ei olnud vägivalla tunnuseid ja esialgsetel andmetel suri ta paar päeva enne, kui ta surnukeha leiti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles