Galerii: Vabal Laval uuriti, mis on tabu ja kuidas see inimese peal töötab

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

14. jaanuari hilisõhtul, pärast Austria lavastaja Simon Mayeri lavastuse «Sissy pojad» etendust, oli kogu Vaba Lava teatrikeskus tabude päralt. Toimus järjekorde IN I OUT pidu, teemaks ei rohkem ega vähem kui «Tabu». Sai näha lühivorme etenduskunstnikelt, installatsioone, panna oma keha proovile lateksi töötoas, nautida silent discot.

Kunstnikud, kelle looming ja/või talent seekord tähelepanu alla sattus: Oliver Kulpsoo, Doris Feldmann, Kristina-Maria Heinsalu, Ursula, Barbara Lehtla, MustSÕSTAR jt.

Foto: Mats Õun

Väga erilise ja energiast laetud ülesastumise tegid ka alpiaasade metsikumad mehed lavastusest «Sissy pojad», kasutades lisaks muusikainstrumentidele oma häält, keha, folkelemente nii rahvamuusikast kui ka -tantsust.

Foto: Mats Õun

IN I OUT pidu on Vabal Laval toimuv üritustesari, mis toob publiku ette katsetama noored tärkavad artistid kui ka ootamatute ideedega kogenud tegijad. 

Foto: Mats Õun
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles