Liis Lemsalu kunagised lemmikud olid tursapeadega tennised

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Fashion Week  20.10.2016 fotosein, Liis Lemsalu
Tallinn Fashion Week 20.10.2016 fotosein, Liis Lemsalu Foto: Erlend Štaub

Täna hommikul läks ETV eetrisse selle hooaja viimane Eesti disaini tutvustav saade «Kapist välja». Sel korral oli fookus riietel ja aksessuaaridel, mis mõeldud elu kõige erilisemateks ja pidulikemateks sündmusteks nagu näiteks pulmad või mõni punase vaiba vastuvõtt. Muuhulgas rääkis oma stiilieelistustest ja ka apsudest lauljatar Liis Lemsalu.

«Pidulikke kleite on mul üpris palju kogunenud, kõige enam vist läbi saamise. Ma olen väga õnnelik inimene, et ma olen päris palju asju ikkagi enda kappi saanud, ma ei ole kõike pidanud ostma,» rääkis Lemsalu. «Mulle väga-väga sobib see variant, et kui on palju erinevaid asju, siis saab alati kombineerida. Mu üheks favoriitasjaks üldse maailmas on asjade kombineerimine. Asjade kokku panemine, mis võib-olla nii väga ei sobi, aga kui ma ise tunnen, et see läheb ja see on minu jaoks hea, siis ma üldjuhul lähen ikkagi oma teed,» lisas ta.

Ühtlasi tõi Liis välja ühe oma elu suurima moefopaa. «Ma mäletan, kui ma olin puberteedieas ja elasin veel Norras, siis seal oli tohutult popp hästi suurte kosside või tenniste kandmine, millel olid hästi paksud keeled. Mäletan, kui mu isa kogu aeg nokkis, et miks sa käid nende tursapeadega, sa kahetsed seda elu aeg, kui sa hiljem neid pilte vaatad. Nüüd, kui ma tõesti vaatan tagasi sellele ajale, siis ma noh, okei, ma ei kahetse, aga natuke koomiline on küll.»

Liis rääkis, et ka tema tänast riietumisstiili mõjutab just Norras elatud aeg. «Ma arvan, et väga suur pagas on mul läbi Norra või Skandinaavia meedia, sest kui ma tulin tagasi Eestisse, siis Norra meedia, Norra, Rootsi ja Taani blogid - need on minuga jäänud kuni tänase päevani. Ja mul on täielik rituaal selles suhtes tekkinud, et kui ma tõusen hommikul üles, ma söön, joon kohvi, siis ma teen sinna kõrvale ka kiire ülevaate, mis blogimaailmas toimub.»

Oma suurimaks stiiliikooniks peab Liis modell Erin Wassonit ning ajastutest on lauljatari lemmikuks üheksakümnendad. «Ma armastan seda aega, kui Cindy Crawford tegi neid aeroobikavideosid. Need kõrged trikood ja need suured juuksed ja need lainerid ja kõik see tolleaegne moetööstus ka, kuidas need modellid käisid ja mis stiilid ja disainid ja lõiked olid moes. Mulle meeldis see aeg.»

Saadet, kus muuhulgas rääkis pruutkleitidest disainer Hanna Korsar, pruutkingade valmistamisest Kadi Paasik ning kõrgmoest Ülle Suurhans-Pohjanheimo, saab järele vaadata SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles