Lingam massaaži koolitaja Epp Kärsin suguelust: ainult «kruttimisest» ei piisa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reet Härmat ja Epp Kärsin
Reet Härmat ja Epp Kärsin Foto: Stiilistuudio

«Stiilistuudio» meigitoolis on naiselikkusest kiirgav Epp Kärsin. Mis on Lingam ja Yoni massaaž, saate teada saates. Armastus päästab maailma – see on Epu moto. 

Nõutud koolitaja Epp Kärsin on lõpetanud Tartu Ülikooli, õppinud Hiina meditsiini ja läbinud erinevaid naudingute kursusi ning palju praktiseerinud. Eppu sõnul kannatavad paljudes suhetes nii mehed kui naised läheduse puuduse all ja Lingam masssaaž võimaldab uuel mängulisel viisil oma armastust väljendada. Sageli on pikaajalised suhted kaotanud oma sära, ollakse füüsiliselt üksteisest eemaldunud ja ei osata leida teed, kuidas taastada aktiivset suguelu. Lingam massaaž annab võimaluse samm-sammult saada oma partneriga lähedasemaks ja sulanduda intiimsusesse, taastades suhte uuel ja paremal moel, nii nagu ei kunagi varem.

Reet Härmat ja Epp Kärsin
Reet Härmat ja Epp Kärsin Foto: Stiilistuudio

«Stiilistuudio» käis kaameraga kohal prillide paraadil. Kering Eyewear ja Italia Independent brändide eksklusiivne esindaja Kontessa LLC tutvustas värskeid trende saabuva hooaja prillimoes.

Kontessa esitles kevadsuvise hooaja värskeimat prillimoodi
Kontessa esitles kevadsuvise hooaja värskeimat prillimoodi Foto: Maksim Toome

Brändide populaarsemaid mudeleid ning kõige moekamaid kevadsuviseid tulijaid esitlesid Gucci, Saint Laurent, Alexander McQueen, McQ, Stella McCartney, adidas, Puma, Italia Independent, Pomelato, Boucheron ja Bottega Veneta brändid.

Kontessa esitles kevadsuvise hooaja värskeimat prillimoodi, Reet Härmat
Kontessa esitles kevadsuvise hooaja värskeimat prillimoodi, Reet Härmat Foto: Maksim Toome

Stilist ja moeajakirjanik Kristina Herodes on saate stuudios kommenteerimas Kuldgloobuse punase vaiba parimaid kleite. Kuldgloobus on Ameerika Ühendriikide filmi- ja teleauhind, mis antakse välja igal aastal ametliku õhtusöögi käigus.

Vaata «Stiilistuudio» saadet laupäeval 14.jaanuaril kell 11.00 Tallinna TV kanalil ja kordussaadet 15.jaanuaril kell 18.35.

Järelvaadata saad eetris olnud saateid siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles