Nicole Kidman asus kaitsele: me peame oma presidenti toetama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicole Kidman presents the award for best actor at the 22nd Annual Critics' Choice Awards in Santa Monica, California, U.S., December 11, 2016.  REUTERS/Mario Anzuoni
Nicole Kidman presents the award for best actor at the 22nd Annual Critics' Choice Awards in Santa Monica, California, U.S., December 11, 2016. REUTERS/Mario Anzuoni Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

Nicole Kidman kutsus ameeriklasi hiljutises intervjuus BBC2'le tulevast Ameerika Ühendriikide presidenti Donald Trumpi toetama.

«Tahan lihtsalt öelda, et Trump on nüüdseks juba presidendiks valitud ja meie, ühtse riigina, peame toetama seda presidenti, kes ametisse astumas on. See on miski, millele meie riik rajatud on. Ükskõik, kuidas see ka ei juhtunud, nüüd on ta (Trump - toim) selles positsioonis ning me peame sellega leppima,» lausus 49-aastane näitlejanna.

Donald Trump koos oma naise Melania Trumpiga
Donald Trump koos oma naise Melania Trumpiga Foto: Evan Vucci/AP/Scanpix

Kidman on rahvuselt küll austraallane, kuid tal on topeltkodakondsus (nii USA kui Austraalia). Naine tunnistab, et on eelnevalt peljanud poliitilistel teemadel sõna võtta ning ka praegusel juhul ei räägi ta per se Ameerikast, vaid olukorrast endast.

Keith Urban, Nicole Kidman / Scanpix
Keith Urban, Nicole Kidman / Scanpix Foto: SCANPIX

Kidmani kommentaarid Trumpi osas on tugevas kontrastis sellega, mida tema ametikaaslane Meryl Streep nädalavahetusel oma kõnes Golden Globes auhinnatseremoonial peetud kõnes lausus.

Kuula täispikka intervjuud Nicole Kidmaniga SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles