Alec Baldwin tahab Donald Trumpi kehastamist jätkata

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alec Baldwin
Alec Baldwin Foto: Twitter.com/Scanpix

USA näitleja Alec Baldwin kogus möödunud sügisel, mil USAs toimus presidendivalimiste kampaania, kuulsust sellega, et kehastus saates «Saturday Night Live» vabariiklaseks Donald Trumpiks, kes võitis valimised ja kellest saab 20. jaanuaril USA 45. president.

Baldwin teatas nüüd, et ta tahab Trumpi kehastamist jätkata, kuna Trumpi ümber ei taha skandaalid vaibuda ning sellest on huvitatud nii nimetatud saate tegijad kui vaatajad, edastab foxnews.com. 

Alec Baldwin Donald Trumpina
Alec Baldwin Donald Trumpina Foto: NBC/XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix

«Meie sketšide käsikirja autor oli tegelikult Trump ise, me lisasime vaid väikeseid nüansse. Kavatseme Trumpiga jätkata, sest ta on võimul neli aastat ja selle aja jooksul võib veel nii mõndagi ette tulla,» selgitas Baldwin.

Alec Baldwin Donald Trumpina
Alec Baldwin Donald Trumpina Foto: NBC/XPOSUREPHOTOS.COM

Donald Trump kritiseeris Twitteris nii Alec Baldwini kui teisi, kes on seotud temast rääkivate sketšidega, nimetades neid etteasteid ebaõiglaseks, ühepoolseks ja mittenaljakaks.

Baldwin ei jätnud Trumpi kriitikale vastamata ning soovitas tulevasel presidendil vähem valetada ja vassida.

Baldwin ei visanud Trumpi üle nalja vaid «Saturday Night Live’is», vaid ka Instagramis ja rahva nõudmisel isegi New Yorgi tänavatel.

Baldwin pani sel nädalal sotsiaalmeediasse foto, millel ta kannab peas samasugust punast värvi mütsi, nagu seda oli näha kandmas Donald Trumpi, kuid sellel ei ole teksti «Make Amerika Great Again», vaid on tekst vene keeles «Sdelat Ameriki zdorova snova».

Baldwini teatel on see loosung saanud Trumpi tabanud uue skandaali valguses uue tähenduse.

«Luureraporti kohaselt on Trumpil otsene seos Venemaaga ja venelased sekkusid valimistesse, et teda võimule aidata. Seega venelaste abil saab USA uuesti suureks,» selgitas Baldwin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles