Miss Helsinki 2017 Sephora Lindsay inspireeriv ning kirev Instagrami profiil (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sephora Lindsay / Instagram

Miss Helsinki 2017 võitja Sephora Ikalaba on sattunud missitiitli võitmise tõttu skandaali keskele, mida ta ise arvatavasti ette ennustada ei oleks osanud.

Vaatamata õelatele kommentaaridele, mille on põhjustanud 19-aastase neiu päritolu, tõestab noore naise Instagrami profiil, et tegemist on teotahtelise, sportliku ning oma noorust nautiva missiga.

 

Haluan kiittää kaikkia onnittelijoita! En ole vielä ehtinyt vastata kaikille, mutta kauniit sananne merkitsevät tooodella paljon! Kiitoksia siitä ❤️ Tää matka on ollut aivan huikee! Siis.. @martinaaitolehtiofficial on kyllä luonut jotain uskomatonta. Tää nainen on tulta! Kiitos Mara, että oot olemassa ja sun mahtavien visioiden takia muillakin mahdollisuus päästää rakentaa omia hullui visioitaan ❤️ Kiitoksia erityisesti kaikille yhteistyökumppaneille!! Ihanaa kun olette jaksanut panostaa sekä luottaa meihin. Ilman teitä, tätä kaikkea ei olisi! Paljon tsemppiä uusille ideoille mitä tuotte tulevaisuudessa! ❤️❤️ Mä oon niin kiitollinen, että mä oon saanut olla osaa tätä kymmenikköä!! Sieltä löytänyt sydänystäviä ❤️❤️ Mä toivotan kaikille paljon love ja parasta!! Ootte täynnä kultaa!! Love y'all❤️ Onnitellut mun rakkaille kilpasiskoille @miskanikander ja @mariamustonen !! We are in this together! Tajunnan räjäyttävän talenttini takana itse @banditqwn !! Saanut niin paljon energiaa häneltä et huhhuh! Kiitos Ässä, oot ihan paras! ❤️ Miss Helsinkin voitto ei oo mulle pelkästään titteli, se on avain suurille oveille. Mä oon vaan niin hiton onnellinen, että mä saan vihdoin ja viimein näyttää jengille miten asiat hoidetaan mun tavalla! Mä en tykkää paljon avautua mun plääneistä, mutta uskallan luvata, että suuria juttuja tulee tapahtuu! Tästä vuodesta tulee olee huikee!❤️ || picture by @nikisoukkio #misshelsinki2017

A photo posted by MISS HELSINKI 2017 (@sephoralindsay) on

19- aastane Sephora lausus peale võitu, et tema jaoks on oluline kasutada oma tiitlit ära heategevuslikel eesmärkidel. Skandaalidesse, nagu mõned teised Soome missikandidaadid, ta ennast segada ei kavatse.

 

Nights ✨

A photo posted by MISS HELSINKI 2017 (@sephoralindsay) on

Lisaks võidutiitlile pärjati Ikalaba ka «Miss Perfect Body» ehk ideaalse keha tiitliga.

See ei tule muidugi üllatusena kuna noor miss töötab spordiklubis, kus ta lisaks klienditeenindaja ametile treenib ka juba ise kliente.

Gümnaasiumi viimases klassis õppiv neiu kriitikuid ei karda ning lausub, et tema elust ei puudu ka noormees, kes tema kõige suurem tugi on.

 

Sois avec quelqu'un qui est fier de toi et qui se sent beni de t'avoir dans sa vie. ❤️ #monamour ✨ #iberohetki

A photo posted by MISS HELSINKI 2017 (@sephoralindsay) on

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles