Fotod: Evelin Ilves pakub Kalevile konkurentsi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves esitles uut raamatut Kristiine keskuse Apollos
Evelin Ilves esitles uut raamatut Kristiine keskuse Apollos Foto: Toni Läänsalu

Me ilmselt kõik mäletame skandaali ajast, kui Evelin Ilves oli veel uhke presidendiproua ning nimetas kodumaise magusatootja Kalevi tooteid kräpiks ning tõi teemaks selle, et odavates kommides on transhapped sees. Naise eilne postitus viis tagasi vanadele radadele, aga teises võtmes.

«Hakkasin üheks päevaks Kalevi kommivabrikule konkurendiks - tegin tütrele sünnipäevaks kooli kaasa 45 kirjukoera kommi, suuremad ja kordades paremad kui poes. Küpsised tulid küll Kalevist, aga muu kraam väikestest headest Eesti firmadest: Loodusvägi, Chaga Health, Minna marmelaad, Pajumäe meierei,» kirjutas endine presidendiproua ja praegu saatejuhina tegutsev Evelin Ilves oma Facebooki ametlikul lehel.

«Oli ülitore neid poole ööni värvilistesse riisipaberitesse mässida,» kirjutas naine, et oli enda käsitöö üle uhke.

«Ent võta näpust, ma polnud sugugi ainus: sõbrannad tõid Kadrile kooli lausa mitu omatehtud kooki ja pirukaid ja muid kinke, mis eranditult ise oma kätega tehtud. Tänased 13-14-aastased on ikka hoopis uuest puust. Kestlik põlvkond,» lisas telestaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles