NOËP ja Tommy Cash esinevad sel nädalal Hollandis toimuval festivalil Eurosonic Noorderslag

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tommy Cash
Tommy Cash Foto: Facebook/ Tommy Cash

Eesti artistid NOËP ja Tommy Cash esinevad sel nädalal Hollandis toimuval Euroopa suurimal ja olulisimal uue muusika festivalil Eurosonic Noorderslag. Ühtlasi on festivalil kohal Music Estonia eestvedamisel ka delegatsioon Eesti muusikatööstuse esindajatest.

Hollandis Groningeni linnas 1996. aastal alguse saanud Eurosonic Noorderslag toimub tänavu 11.-14. jaanuarini. Vana Maailma muusikaelu keskpunktiks ja noorte muusikute tõhusaks hooandjaks kujunenud suursündmusel esineb traditsiooniliselt üle 300 artisti kogu Euroopast.

Tommy Cash
Tommy Cash Foto: Club Hollywood

Eesti originaalne rap’i superstaar Tommy Cash astub festivalikavas üles kolmapäeval, 11. jaanuaril klubis Vera ning neljapäeval, 12. jaanuaril Groningeni Platformtheater’i laval. Meie indie-electro-pop artist/produtsent NOËP esineb neljapäeval, 12. jaanuaril klubis Mutua Fides.

NOËP ehk Andres Kõpper / Promo
NOËP ehk Andres Kõpper / Promo Foto: promo

Tutvu kõigi Eurosonicu festivaliesinejate ning programmiinfoga siin.

Lisaks showcase kontsertidele on festivali osaks ka laiaulatuslik konverentsiprogramm, mille «Music Moves Europe» initsiatiivile pühendatud paneelis osaleb käesoleval aastal ka Tallinn Music Week’i asutaja ja juht Helen Sildna. Tegu on ettevõtmisega, millele pandi alus 2016. aastal eesmärgiga tuua Euroopa Komisjoni juurde kokku rohkem kui 50 Euroopa muusikaorganisatsiooni, panustamaks ühiselt Euroopa muusikaagenda töösse ja arengusse. Antud paneelis jagavad Euroopa mõjukad muusikatööstuse võtmetegijad oma mõtteid ning peavad dialoogi Euroopa Komisjoni vastava valdkonna esindajatega.

Eurosonic Noorderslag on kujunenud Euroopa muusikaelu keskpunktiks ning oluliseks stardipakuks tõusvatele artistidele, pakkudes seejuures hulgaliselt võimalusi networkimiseks. Igal aastal koguneb festivalile ligi 4000 delegaati, kel on võimalik osa saada rohkem kui 350 showcase kontserdist artistidelt üle terve Euroopa. Festivali konverentsiprogramm katab rahvusvahelise muusikatööstuse, meediamaastiku, produktsiooni ning interaktiivmaailma viimaseid arenguid.

Rohkem infot Eurosonic festivalist siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles