Pilk peale! Aafrikast põgenenud räppar Hizy Stone avaldas uue singli koos videoga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aafrikast põgenenud räppar Hizy Stone
Aafrikast põgenenud räppar Hizy Stone Foto: promo

Elevandiluurannikult põgenenud räppar Hizy Stone avaldas 11. jaanuaril värske singli «Believe in me» (feat. Epistra) sügisel ilmunud täispikalt plaadilt «Peace & Love», mille video sai valmis ideest toetuseni Tallinnast pärit noore video produtsendi Nekit Helljesus abiga. 

Emotsionaalne prantsusekeelne lugu räägib noore MC ambitsioonidest ning raskest teest unistuste täitmiseni. Loo miksis ja masterdas Steven Bearsley (USA) tihedas koostöös Hizy Stone’ga.

Foto: promo

Aafrika läänerannikult Côte d’Ivoire’ist põgenenud räppar Hizy Stone saabus Eestisse 5 aastat tagasi kakaoube transportinud kaubalaeva pardal. Siin sai ta tööd, uusi sõpru ning kodutunnet, loodab ka oma muusikakarjääri ehitada. Hizy Stone räpib inglise, prantsuse ja itaalia keeles. 2. novembril ilmus tema debüüt täispikk album «Peace and Love», mis koosneb 10 loost ning peegeldab muusiku isiklikku sõjakogemust ning sotsiaalseid ja poliitiliseid murranguid. Lüürika kaudu edastab räppar rahusõnumit ja armastuse ideed üle maailma.

Pilk peale!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles