Liis Lemsalu ning Daniel Levi kampaaniast «Elu võimalus»: suurepärane võimalus kogeda absoluutselt kõike

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Alates tänasest läks lahti Elu24 suurejooneline kampaania «Elu võimalus», mille raames otsitakse Eesti muusikamaastikule juurde just seda solisti või bändi, kes sealt hetkel täpselt puudu on!

Auhind on uskumatu – kohe uue põneva teekonna alguses avaneb võitjal võimalus üles astuda tuhandete inimeste ees «Eesti laul 2017» finaalkontserdil!

Kampaania «Elu võimalus» esindusnäod on tuntud ja armastatud muusikud Liis Lemsalu ning Daniel Levi, kelle sõnul on tegemist väga toreda ettevõtmisega ning nad kutsuvad kõiki kampaaniast osa võtma!

Danieli sõnul on auhind – ülesastumine «Eesti laul 2017» finaalkontserdil Saku Suurhallis – magus suutäis ning Liis leiab, et seesuguse põneva, kuid närvesööva teekonna alguses on võiduga kaasnev meediakoolitus eriti oluline. Ka temal endal oleks algusaastail olnud vaja juhendamist, kuidas meedia tähelepanuga hakkama saada. 

Suurejooneline «Elu võimalus» kampaania algab täna ning oma avaldus on võimalik esitada SIIN kuni 29. jaanuarini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles