Elu24 esitleb! Vaata järele: Daniel Levi uue singli «All I Need» esitlus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

7.jaanuaril kell 17:25 toimus Elu24 portaalis Daniel Levi uue singli «All I Need» esitlus, mida võis kuulama tulla igaüks! 

Singli esitlusel räägiti uuest laulust ja selle kirjutamisest, toimus loo «All I Need» esimene live-esitus ja sellele kõigele lisaks said otseülekande vaatajad osaleda esmakordselt Daniel Levi smuuti challenge'is! 

«All I Need» on Daniel Levi kõige värskem sound ja kõige uuem lugu. See on juba mitmes lugu, mida Daniel ja Ago Teppand koos kirjutanud on («On&On», «I Remember U»), aga ometi esimene, mis osaleb Eesti Laulul. Laul on inspireeritud Danieli venna Joshua ja tema pruudi Anetti kohtumisest ja räägib sellest, kuidas kvaliteet trumpab üle kvantiteedi - teinekord piisab ka ühest sõnast või hetkest, et miski muutuks kustutamatuks mälestuseks. Eriline on ka asjaolu, et Eesti Laulu laval on mõlemad inimesed, kellest laul jutustab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles