Ka Naomi Campbell on Pariisis röövi ohvriks langenud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naomi Campbell poses for photographers at the Fashion Awards 2016 in London, Britain December 5, 2016. REUTERS/Neil Hall
Naomi Campbell poses for photographers at the Fashion Awards 2016 in London, Britain December 5, 2016. REUTERS/Neil Hall Foto: SCANPIX

Supermodell Naomi Campbell oli 5. jaanuaril külas The Wendy Williams Show's, kus ta avalikustas, et ka temal on Pariisis Kim Kardashianiga sarnane kogemus olnud.

Sügisel šokeeris avalikkust juhtum, kus reality staar Kim Kardashian seoti oma hotellitoas kinni ning lukustati vannituppa. Tegemist oli rööviga, mille käigus võeti kaasa pea 10 miljoni dollari väärtuses ehteid. Nüüd tuleb välja, et ka Naomi Campbell on Pariisis midagi sarnast üle elanud.

Campbelliga leidis sarnane juhtum aset 2012. aastal kui ta oli spontaanselt Pariisi saabunud ning teda ei saatnud turvamehed. «Nad jälitasid mind juba alates lennujaamast. Ma olin tulnud külla Azzedine Alaïale. Tema poe ees tehti mu autouks lahti ning öeldi, et kui ma neile oma kotti ei anna, siis nad tapavad mu ära. Samas ma sain juba lennujaamas aru, et midagi on valesti. Autojuht oli teine ning ta sõitis novembrikuus lahtise aknaga!? Ma otsustasin võidelda ja mu sõbrad, kes samal aja poe juures viibisid, päästsid mu.»

 

Mood

Ein von Kim Kardashian West (@kimkardashian) gepostetes Foto am

Naomi selgigtas jutusaates, et kuna ta on midagi sarnast läbi teinud, siis mõistab ta Kimiga hetkel toimuvat hästi ning tunneb talle kaasa.

Kaks päeva enne saatuslikku röövi sattusid Kardashian ja Campbell muide Hermés poes kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles