Täna esineb Tallinnas raketina taevasse tõusnud Saksa DJ Jonas Saalbach

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jonas Saalbach
Jonas Saalbach Foto: Ööklubi 9/11

Tallinna house- ja technoklubis 9/11 esineb täna  6. jaanuaril Jonas Saalbach Saksamaalt, kellele sekundeerivad kohalikud Type-O, EQ ja Sten Roosvald.

Techno maailm ei ole ümmargune, sa võid leida ka nurkasid ja vaakumit. Jonas Saalbach on üks, kes liigub nende vahel. Aeg-ajalt saadab ta üle maailma laiali underground biite ja teinekord produtseerib ta niiöelda suure saali lugusid.

Ta läks pisikesest Saksamaa läänelinnast suurde linnadžunglisse nimega Berliin, kus ta suutis oma kirgi rakendada, esmalt eduka DJ-na, hilljem live artisti ja täiskohaga produtsendina. Tema läbimurre suurtele lavadele toimus live-esinemisega Fusion Festivalil aastal 2015 aga sellegipoolest meeldib Saalbachile endiselt mängida ka väiksemates klubides, kohtades, kus suured asjad alguse said. 2015. aastal ilmus Saalbachi debüütalbum «Ancien Lake», väljaandjaks Einmusika Recordings.

Tema muusikat ja remixe võib leida ka selliste labelite kataloogidest nagu Bedrock, Moodmusic ja Katermukke. Oma saundi nimetab Saalbach meloodiliseks technoks. 6. jaanuaril esmakordselt Eestisse saabuv Jonas Saalbach esineb klubis 9/11 liveartistina.

Pidu Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles