Istanbuli Fatihi linnaosa restorani juures leidis aset tulistamine

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türgi politsei eriüksuse esindajad patrullimas
Türgi politsei eriüksuse esindajad patrullimas Foto: OSMAN ORSAL/REUTERS/Scanpix

Türgis on pärast Istanbuli ööklubis Reina toimunud tulistamist  julgeolekumeetmeid karmistatud ning igal pool liiguvad relvastatud politseinikud, kuid eile toimus Fatihi linnaosa restorani ees uus tulistamine.

Al-Arabiya teatel saabus tulistaja restorani juurde autoga ja avas siis auto aknast tule restorani ees olnud inimeste pihta, kellest kaks said haavata.

Türgi meedia teatel olid nendeks restorani omanik ja lähedase ülikooli töötaja. Nimetatud restoran on populaarne söögikoht õppejõudude ja üliõpilaste seas.

CNN Türk teatel lahkus tulistaja autoga ning teda ei ole seni tabatud. Politsei piiras kuritööala lindiga ja piirkonnas tugevdati politseivalvet.

Türgi meedia andmetel ei seosta politsei eilset tulistamist uusaastaöö tulistamisega, milles hukkus 39 ja sai vigastada ligi 70 inimest.

Türgi parlament langetas teisipäeval otsuse, et erakorralist olukorda tuleb pikendada kolme kuu võrra. Türgis kehtestati eriolukord pärast möödunud aasta juulis toimunud riigipöördekatset.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles