Khloe Kardashian tundis end ilusate õdede kõrval ebakindlalt: miks, kurat, pidin mina see paksuke olema?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim, Khloe ja Kourtney Kardashian lapsepõlves
Kim, Khloe ja Kourtney Kardashian lapsepõlves Foto: SCANPIX

Teletäht Khloe Kardashian tunnistas, et ta tundis end õdede Kim Kardashian Westi ja Kourtney Kardashiani kõrval kasvades väga ebakindlalt.

32-aastane Khloe ütleb oma uue saate «Revenge Body with Khloé Kardashian» promoklipis, et kahe glamuurse õe kõrval kasvamine polnud meelakkumine.

«Mulle tekkis 20ndates eluaastates akne, mis oli väga nõme ja tegi mind väga ebakindlaks. Mu õdedel on terve elu olnud veatu nahk, neil pole ühtegi poori! Mina mõtlesin: «Miks, kurat, olen mina see tüse õde?» See polnud ju aus. Kuid kõik on parandatav,» seletas Khloe.

Alles hiljuti tunnistas Khloe, et on viimase aastaga palju kasvanud.

«Mulle meeldib elus eesmärke püstitada, kuid samas veendun, et need poleks liiga hullumeelsed. Parem on võtta väikeseid eesmärke ja mitte endale rangeid ajapiiranguid seada. Elus pole kõik võidusõit - elu on maraton! Väga tähtis on enesearengut teadvustada. Tunnen, et olen sel aastal palju arenenud ja suudan nüüd toime tulla väga erinevate olukordadega,» rääkis Khloe.

Kardashianide-Jennerite lapsed / Scanpix
Kardashianide-Jennerite lapsed / Scanpix Foto: SCANPIX
Kim, Khloe, Kourtneu, Kendall ja Kylie / Scanpix
Kim, Khloe, Kourtneu, Kendall ja Kylie / Scanpix Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles