Kus on südametunnistus? Justin Bieber hülgas oma haige koera! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Bieber
Justin Bieber Foto: SCANPIX

Justin Bieber hülgas väidetavalt järjekordse lemmiklooma. Seekord veeretas ta oma haige koera eest hoolitsemise sõbra kaela.

Eelmise aasta augustis tutvustas Bieber sotsiaalmeedias oma «uut väikest karvapalli Toddi», kuid nüüd paistab, et põnevus on kadunud, vahendab Page Six. Bieber andis koera oma tantsijale C.J. Salvadorile.

Koerakese hädad pole aga sellega lõppenud. Salvador avas Toddile rahakogumislehe, selgitades, et seitsmekuune tšau-tšau vajab kallist puusaoperatsiooni. Kui koer enne üheaastaseks saamist operatsioonile ei pääse, jääb ta kõndimisvõimetuks.

Salvadori sõnul tuleb Todd kas magama panna või saata väga kallile operatsioonile, mis läheb maksma 8000 dollarit.

Tänu annetustele on summa koos ja koer saab päästetud.

Forbesi andmetel teenis Bieber 2016. aastal 56 miljonit dollarit.

Bieberil on palju loomi olnud. Tal oli koer Sammy (nüüdseks surnud), madu nimega Johnson (müüdi maha heategevusoksjonil), kaputsiinahvibeebi Mally (Bieber jättis Saksa piiril konfiskeerikud looma sinnapaika), hamster Pac (kelle ta andis kontserdil suvalisele fännile), kass Tuts (asukoht teadmata) ja Yorkshire'i terjer Ester, kes paistab veel Bieberi hoole all olevat. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles