Susan Sarandoni lapselapse hoidja tekitas vastsündinule koljuluumurru

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Susan Sarandon ja tema tütar Eva Amurri
Susan Sarandon ja tema tütar Eva Amurri Foto: SCANPIX

Susan Sarandoni tütar Eva Amurri Martino tegi oma blogis südantlõhestava ülestunnistuse, millest selgus, et tema vastsündnud poeg elas sügisel üle nii koljuluumurru kui ajuverejooksu.

Näitleja Susan Sarandoni 31-aastane tütar Eva Amurri Martino sünnitas oma teise lapse oktoobrikuus. Novembri lõpus juhtus aga pisibeebiga kohutav õnnetus. Lapse öine hoidja jäi poisike süles tukkuma ning pillas beebi maha. Lapsel tekkis kukkumisest koljuluumurd ning ajuverejooks.

Martino kirjutab oma blogis, et ärkas abikaasaga kolksu peale, millele järgnes lõikav lapse nutt. Järgmised kaks päeva veedeti haiglas, kust laps tänu imele küll täiesti tervelt välja kirjutati.

Vaatamata õnnelikule lõpule vaevavad Amurri Martinot paanikahood ning ta ei usalda oma lapsi enam kellegi teise kätte. «Süümepiinad, millega järgmistel päevadel ning nädalatel maadlesin, olid niivõrd laastavad, et ei sooviks isegi oma vaenlasel midagi sellist läbi teha. Iga kord kui oma poega nutmas kuulen, tuleb mulle kõik jälle meelde,» kirjutab naine oma blogis ning tunnistab, et üleelatu on hakanud segama tema igapäevaelu.

Nüüd teeb naine oma blogist lühikese pausi ning keskendub argielu normaliseerumisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles