Staarmetroseksuaal Neigaus mekkis alkoholi 15-aastaselt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Playboy tõi Eestisse kuuma seksimiisu Camilla Jakobseni. Kohal oli ka staarlaulja Vaido Neigaus
Playboy tõi Eestisse kuuma seksimiisu Camilla Jakobseni. Kohal oli ka staarlaulja Vaido Neigaus Foto: Playboy Eesti

Staarmetroseksuaal ja -laulja Vaido Neigaus töötab kõikide oma hobide kõrvalt ka jumestajana. Seksikas mees rääkis Buduaarile oma suhtest alkoholiga ning tuli välja, et esimest korda maitses ta kanget jooki 15-aastaselt!
 


Esimest korda proovis Vaido alkoholi teismelisena. «Ma arvan, et see oli umbes 15aastaselt ja koos õdedega,» lisab ta. Siiski üldiselt tarbib ta kangeid jooke vähe ning pohmelli raviks soovitab ta väljamagamist.

«Alkoholi tarbin vähe, kuna mul on olnud sellega halb kogemus. Näiteks ükskord ärkasin ma kodus vannitoas koos tekiga! Pärast pidu magan tavaliselt järgmise päevani ja kui und ei tule, siis üritan välja minna ja mõne hea kokteili peale juua. Aga muidu soovitan välja magada!»

 

Vaidol on ka üks jook, mida ta üldse ei kannata - viin! 

«Enim maitseb mulle Pisang Sprite´iga, aga mida ma kunagi ei joo, on viin -  see on jube! Öääkk!»

Staaril pole jookide ostmisega klubis probleeme, sest enamasti tehakse talle välja. «Üldiselt tehakse ikka mulle välja, kuid oma sõbrannadele teen ka ise jooke välja. Võõrad ostku ise!!!» arvab ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles