Bieberi Eesti fänn: ma proovin ise võimalikult tema moodi olla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Bieber.
Justin Bieber. Foto: SCANPIX

1.märtsil sai Kanada laulja Justin Bieber 17-aastaseks. Peale selle, et Bieberi hullus on vallutanud Ameerika ja osa Euroopast, on see tabanud ka väikest Eestit, kus fännid üritavad kursis olla kõigi tema tegemistega.

Markus Mõttus tunnistab «Ringvaatele», et igal õhtul laulab ta Justin Bieberi laule.  «Olen teda päris kaua fännanud ja tundma õppinud. Mul on temast väga palju asju, näiteks seinal on üle 40 plakati. Siis on veel kaks fänniraamatut, kolm albumit, palju kleepse ja pilte.»

«Esimese asjana, kui ma arvutisse lähen, vaatan Bieberi Twitterisse, kust ma loen, et mis ta teeb. Kuna mul pikk maa kooli minna, siis ma mõnikord tõusen viiest üles ja käin internetis. Meil on internetis koht, kus me saame rääkida Bieberi jutte. Käin kogu aeg lugemas, et mis ta tegi. Päevikusse näiteks joonistan ja kirjutan Justin Bieber.»

«Ma proovin ise võimalikult tema moodi olla. Ma olen võimalikult palju riideid tema järgi vaadanud. Olen ka juuksuris käinud, et enam-vähem sarnast soengut saada.»

«Tema laulud on kõige paremad, muud ma ei kuulagi. Üks minu lemmikutest on «Pray», mis on mul telefonihelin. See on väga hea laul.»

Birgit Randmaa räägib, et ta otsis pikka aega Justin Bieberi päevikut. «Mul on terve telefon pilte ja laule täis.»

«Olen püüdnud temaga ka ühendust võtta Twitteri ja MSN kaudu. Ma kirjutasin talle «palju õnne», ta tänas mind. Ta kirjutas igale fännile, kui ta suutis. Ma olin esimeste seas, kes kirjutas. Ja Facebookis on ta vastu võtnud sõbra kutse.»

Randmaa ütleb, et tahab ka endale sellist poissi nagu Justin Bieber. «Ta on hästi ilus. Kõigile tüdrukutele meeldivad ilusad poisid. Välimuse juures meeldib tema soeng, silmad ja huuled.»


Vaata videot Eesti Bieberi fännidega siit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles