Ibiza ööklubi noolib Eesti tantsutüdrukuid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Amnesia Ibiza

Sellel reedel ehk 4. märtsil pannakse klubis Privé proovile kohalike tantsutüdrukute oskused, kellest parimaid ootab ees tööpost Ibiza paradiisisaare kuumas ööklubis Amnesia.

Klubis 2009. aasta suvel tantimisega elatist teeninud Annett Grossfeldt soovitab seda kogemust ka teistele. «See on väga võimas tunne - tantsid ja selline inimeste meri on sinu all. Ma polnud enne seda kunagi käinud nii suures klubis, kus on nii palju inimesi. Kohalikud mehed tunduvad viisakad, kuigi klubis olen rohkem näinud ja rääkinud välismaalastega. Super kogemus,» kiitis naine.

Aadressil Harju tn 6 asuvas klubis Privé algab tüdrukute casting reedel kell 18.00. Soovijatel tuleb lihtsalt kohale tulla. Parimad pääsevad teise vooru ning näitavad oma oskusi juba samal õhtul klubis algaval Amnesia peol, kus otsustatakse juba tantsutüdrukute edasine saatus.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles