Elu ehmatus: segaduses elevant seksis autoga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elevant
Elevant Foto: SCANPIX

Lõuna-Aafrikas pidas üks elevant autot teiseks elevandiks ja üritas sellega paarituda.

John Somer ja Carina Lowers sõitsid oma Volkswagen Passatiga Pilanesbergi reservaadis, kui viietonnine isaelevant Amarula autole lähenes, sellega paarituma hakkas ja masina ümber lükkas, kirjutas The Sun.

«Kui kurvist väljusin, seisis meie ees teel üks teine auto. Juht hakkas tagurdama ja peatus meie kõrval. Olen iirlane ja tema rääkis afrikaani keelt, kuid sain aru sõnast «elevant»,» kirjeldas Somer.

Paraku jäi ta autoga kraavi kinni ning lülitas mootori välja, et mitte looma tähelepanu tõmmata.

«Ta tõesti pidas autot emaelevandiks ja lähenes sellele. Kui elevandipull hakkas autot ümber lükkama, jooksis mul elu silme eest läbi. Auto maandus katusele ja me istusime seal sees,» seletas mees. «Carina oli hirmul ja tahtis autost välja ronida, kuid mina soovisin enne näha, kus elevant on. Kui elevant minema kõndis, ronisime aknast välja.»

Elevandi tähelepanu köitis seejärel lähedalasuv auto, mille juht Riaan van Wyk suutis looma pärast veerandtunnist tagaajamist maha raputada.

Vaata pilte siit.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles