Jamala: Ukraina on riik, mis on täis andekaid inimesi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24 Eurovisioonil: Ukraina eurolaulja Jamala proovid algasid probleemidega
Elu24 Eurovisioonil: Ukraina eurolaulja Jamala proovid algasid probleemidega Foto: Marko Tubli

2016. aasta Eurovisiooni võitnud Jamala on nüüd, pool aastat hiljem, andnud intervjuu, milles kõneleb avameelselt sellest, kuidas võit tema edasist elu mõjutanud on.

Jamala tunnistas, et kõik võiduga kaasnev on olnud pöörane, kuid siiski positiivne. Samuti tõdes lauljanna, et kui artist on publikuga aus ning otsekohene, siis inimesed mõistavad tema sõnumit. «Inimesed üle maailma tundsid, et nad mõistavad mind. Ma olen maailma kõige õnnelikum inimene, sest minu muusika ja sõnad olid arusaadavad,» rääkis Jamala.

Samuti on Eurovisiooni korraldamine Ukraina jaoks Jamala sõnul rahvusliku uhkuse küsimus: «Ma olen õnnelik, et Eurovisioon toimub Kiievis. See on meie riigile, eriti praegu, väga oluline. Hetkel teatakse meid sõja ja poliitika pärast, kuid Ukraina on riik, mis on täis andekaid inimesi,» ütles lauljanna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles