David Vseviovi soovitus presidendile sünnipäevaks: jääge iseendaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn. 10OCT16. 
President Toomas Hendrik Ilves andis ameti üle. President Kesti Kaljulaid asus presidendiks. 

Former president of Estonia, TOOMAS HENDRIK ILVES (left) at the ceremony of Presidental Office transfer to new president, KERSI KALJULAID (middle) in Riigikogu.
Foto: TAIRO LUTTER / Postimees
Tallinn. 10OCT16. President Toomas Hendrik Ilves andis ameti üle. President Kesti Kaljulaid asus presidendiks. Former president of Estonia, TOOMAS HENDRIK ILVES (left) at the ceremony of Presidental Office transfer to new president, KERSI KALJULAID (middle) in Riigikogu. Foto: TAIRO LUTTER / Postimees Foto: Tairo Lutter / Postimees

Täna täitus Eesti Vabariigi presidendil Kersti Kaljulaidil 47. eluaasta. Sel puhul palus Õhtuleht tuntud Eesti inimestel kirja panna mõtted ning soovid, mis tänase tähtsa päeva puhul presidendi sünnipäevakaardile jõuaks.

David Vseviov / Priit Simson
David Vseviov / Priit Simson Foto: Priit Simson

Ajaloolane David Vseviov soovitas õnnesoovide kõrval president Kersti Kaljulaidil jääda alati Kersti Kaljulaidiks sõnades, et tihti ametid kaotavad inimese. Samas tõdes Vesviov, et õnneks on meil presidentidega vedanud ja nii Arnold Rüütel kui Toomas Hendrik Ilves olid alati need, kes nad on. Tuntud ajaloolane soovis presidendile ka jõudu, sest ees ootavat meid keerulised ajad.

Teiste tuntud eestlaste õnnesoove saad lugeda siit.

President Kaljulaidile õnne, jõudu ning jaksu ka meie poolt! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles