Valus! Aastavahetusel esineb Club Hollywoodis kurikuulus räppar Tommy Cash!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
R2 Aastahitt 2013, Tommy Cash ehk Tomas Tammemets
R2 Aastahitt 2013, Tommy Cash ehk Tomas Tammemets Foto: Karli Saul/SCANPIX

Skandaalne räppar Tommy Cash, kes pole mõnda aega kodumaal esinenud astub  31. detsembril lavale Tallinna suurimas ööklubis Club Hollywood.

Ülitiheda esinemisgraafikuga maailmakuulus räpparTommy Cash võtab uue aasta vastu Tallinnas ning annab oma fännidele korraliku avapaugu 2017 aastale Club Hollywoodi laval.

Lisaks Tommy Cashi esinemisele toimub aastavahetusel Hollywoodis veel palju muudki põnevat. Seksikat silmailu pakuvad kohalikud pepuväristajad - LaStrange Twerk tiimist ning uue aasta esimese meeldejääva peo lükkavad käima hullumeelsed jägeretid!

Foto: Club Hollywood

Tommy Cash astub lavale kell 01:30!

Enne ja pärast räppar Tommy Cashi kurioosset lavanumbrit valivad muusikat Club Hollywoodi resident DJ’d- DJ Bad J ja DJ Rami

Pileti info:

Tavapilet 12€/ liige 10€

VIP 20€

Club Hollywood loosib välja ka 5 VIP piletit. Võitjal on õigus siseneda klubisse eelisjärjekorras, mis kulub aastavahetusel kindlasti vägagi ära! Samuti pääseb võidupiletitega Hollywoodi VIP alale, kus asub eraldi baar, suitsuruum ning tualetid. Samuti avaneb VIP-rõdult suurepärane vaade alumise korruse peosaalile.

Loosis osalemiseks vajuta SIIA!

Lisainfo ürituse kohta SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles