Reedel hullutavad pealinnas tantsusõpru Soome house´i-aadlikud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ööklubi 9/11

30. detsembril, ööl enne vana-aastaõhtut on Tallinna klubi 9/11 peol «NYE Precompression» külas Helsingi underground pidudesarja Unhola eestvedajad Joonas Uotila, Kalle Niinistö ehk Arvo ja Leos de Janeiro ehk Lasse Larkovuo ja Aki Antinkaapio. Tegu on tech- ja deep house «aadlikega», kes mängivad väga erilist, sügavat ent samas helget ja voolavat soundi, mida Eestis kuuleb harva. Seega on ka nende muusikastiili iseloomustamiseks hea soomekeelne poeesias kasutatav sõna unhola – unustatud seisundis viibimine ning koht, kus unustada, unistada ja ennast muusikasse kaotada. 

Lisaks DJ-dele sõidavad Soomest kohale ka Glittergirls ehk UV ja glitter peomaalinguid tegevad neiud, kes kohapeal kõiki soovijaid maalingute ja sädelusega kaunistavad, hulljulgemaid kasvõi pealaest jalatallani.

Foto: Ööklubi 9/11

Kogu gäng on palju ringi rännanud ja mänginud lisaks Soome klubidele ka nt Berliinis (Rummelsbucht), Londonis, Tais (Colours Of Love) ja underground festivalidel Flow Off (Soome), Bling (Eesti) ja Lasse ka Burning Manil (USA) ja Mehhikos (Tulum & Puebla). 

Leos de Janeiro ehk Lasse ja Aki kohtusid esmakordselt aastal 2007 ja avastasid samadel pidudel mängides, et neil on ka sarnane muusikamaitse. Koos mängimisest ei tulnud tol korral veel midagi välja, sest elati erinevates linnades ja riikides. Alles 2013. aastal ühel Unhola peol tekkis neil võimalus mängida B2B ja märgates, et nad armastavad ikka veel sarnast groove´i, sündis Leos de Janeiro.

Joonas ja Arvo on ise kuulsa Flow festivali niiöelda põrandaaluse ja vabameelsema venna Flow Off´i ellukutsujad ja korraldajad ning vedasid mõnda aega ka Helsingi underground kogukonna-klubi Muumilaakso.

Põhjanaabreid võõrustab 9/11 resident Hando Tõnumaa, kes ka ise pärast Unhola etteastet puldi taha läheb ja toob pidulisteni atmosfäärilisi ja psühhedeelseid proge-house sounde.

Foto: Ööklubi 9/11

Sel peol loosib ööklubi 9/11 kõigi peokülaliste vahel välja ka ühe õnneliku, kes saab endale 9/11 GOLDEN TICKET 2017 ehk kaks vabapääset kõikidele klubi 2017. aasta pidudele. Lisaks loositakse üks 9/11 GT 2017 välja ka Facebookis, vaata selle kohta lähemalt siit: facebook.com/NineElevenClub

«NYE Precompression» peo kohta saad lisainfot Facebookist: facebook.com/events/1546479235368299/

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles