Ilu päästab maailma! Nii saab iseloomustada Stiilistuudio viimast osa Tallinna TVs

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilu päästab maailma! Nii saab iseloomustada Stiilistuudio viimast osa Tallinna TVs
Ilu päästab maailma! Nii saab iseloomustada Stiilistuudio viimast osa Tallinna TVs Foto: Tallinna TV

Ilu päästab maailma! - Just nii saab iseloomustada Stiilistuudio selle aasta viimase osa meigipersooni Marju Karinit.

Foto: Tallinna TV

Südikas ja üdini naiselik omanimelise ilukabineti omanik Marju Karin ei ole alati kaunitare veel kaunimaks "tuuninud" vaid alustas oma karjääri hoopis karmimate teemadega nagu esmaabi õpetamisega ja on üle 15 aasta praktiseerinud erakorralises meditsiinis. Esmaabi õpe toimub nii täiskasvanutele kui ka lastele eesti ja vene keeles.

Foto: Tallinna TV

Peotujule häälestab meid loomulikult alati armastatud meigikunstnik Katrin Sangla, kel täitus sel aastal 25 aastat jumestustaaži.

"Stiilistuudios" vaadataksegi Katrini lemmiktöid läbi aegade ja staarmeikar näitab ette ka ülilihtsa peomeigi, millega iga naine võiks hakkama saada ja särada peoõhtul ehast koiduni. Modelliks noor ja andekas laulja Tiina Adamson.

Foto: Tallinna TV

Meestele meelehead kutsus kinkima ja tutvustas uusi huvitavaid tooteid moelooja Katrin Kuldma, oma šikis südalinna butiigis Amanjeda. Mis oleks parim kingitus sinu kallimale, pojale või isale, vanaisale - seda kõike näed saates!

Rahulikke jõule ja õnnerohket Uut Aastat!

Vaata Stiilistuudio saadet Tallinna TV kanalil 25.detsembril kell 18.50.

Järelvaadata saad eetris olnud saateid SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles