«Võtaks vabalt» troonib kinotabelit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ashton Kutcher ja Natalie Portman filmis "No Strings Attached"
Ashton Kutcher ja Natalie Portman filmis "No Strings Attached" Foto: SCANPIX

«Võtaks vabalt» tõi nädalavahetusel Forum Cinemas kinodesse 4690 vaatajat, mida on rohkem, kui teiseks jäänud filmil «Rapuntsel», mida vaatas 3325 huvilist.

«Võtaks vabalt» on komöödia, mille peaosades mängivad  Ashton Kutcher ja  Natalie Portman. «Adam (Ashton Kutcher) ja Emma (Natalie Portman) on olnud sõbrad juba aastaid, kui ühel heal hommikul algab nende kahe vahel täiesti ootamatult tormiline suhe. Mõlemad tahavad, et suhe oleks puhtalt füüsiline, kuid ei kulu palju aega, kuni mõlemad mõistavad, et tahaks siiski midagi enamat,» kirjutatakse filmist Forum Cinemas kodulehel

Pikajuukseline «Rapuntsel» ei näita väsimuse märki, vaid hoiab juba kuuendat nädalat kõrget positsiooni. Kokku on käinud filmi vaatamas juba 74871 huvilist.

Peale filmi «Võtaks vabalt» oli eelmisel nädalal uued tulijad thriller «Sõida vihaga», peaosas Nicolas Cage, ulmefilm «Olen number neli» ja komöödia «Petised».

Kogu tabel näeb välja järgmine:

  1. Võtaks vabalt (No Strings Attached) – 1.nädal
  2. Rapuntsel (Rapunzel) – 6.nädal
  3. Sõida vihaga 3D (Drive Angry 3D) – 1.nädal
  4. Olen number Neli (I Am Number Four) – 1.nädal
  5. Minu liba-abikaasa (Just Go With It) – 2.nädal
  6. Must luik (Black Swan) – 1.nädal
  7. Petised (Võkrutasõ) – 1.nädal
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles