Galerii! Great Gatsby vallatu pidu kallas külalised üle sära ja šampanjaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 16. detsembril muutus klubi Teater ajamasinaks ning viis koos Moët & Chandon šampanjaga kõik stiilsetesse 1920ndatesse – aset leidis särav pidu Great Gatsby. Mr. Gatsby paleed tahtis külastada rekordiliselt rahvast: järjekord oli maja ees kuni varaste hommikutundideni!

Great Gatsby tõi sära ja glamuuri täis öö. Juba traditsiooniks kujunenud pidu pakkus kaunite tantsijatega vapustavat kabareeprogrammi ning lõputuna voolavaid šampanjaojasid. 

Great Gatsby pidu klubis Teater
Great Gatsby pidu klubis Teater Foto: Rene Lutterus

Klubi Teater muutus selleks üheks ööks Mr. Gatsby paleeks, kus tantsiti kuni langeti ning meeletu pidu kestis varaste hommikutundidega.

Great Gatsby pidu
Great Gatsby pidu Foto: Rene Lutterus

Sel reedel, 23. detsembril saab jõule tähistada linna kõige lõbusama Vanaemaga. Teater ootab kõiki peole Babulja Special ja Vanaema ei jõua ära oodata, millal saab oma lapsukesi pühade eel näha! Lõbusad Lumehelbekesed tervitavad alati karge viinaga. Peo kohta saad lisainfot siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles