Erika Salumäe tütar Sirli sai Tais emaks?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erika Salumäe ja Shanti Grand
Erika Salumäe ja Shanti Grand Foto: Liis Treimann

Erika Salumäe tütre abikaasa Gowri õde annab Facebookis teada, et nende pere on suurenenud on. Erika on umbes üheksa tundi taga tehtud postituses kirjutanud "Happy BirthDay Neytiri!", mida võiks tõlgendada, et "Head Sünni Päeva Neytiri!"

Foto: TV3

Tänavu aprillis kihlusid olümpiavõitja Erika Salumäe tütar Sirli ja tema kaasa Gowri Grand, millele järgnes kohe ka lapseootuse uudis. Seejärel pidasid noored maha ka pulmad, mis Erika Salumäe poolt kahjuks õnnistusta jäid. 

Hiljuti suundus aga perekond Grand Taimaale, kus nägi ilmavalgust ilmselt ka pere uusim liige. Arstide poolt oli Sirli ja Gowri tütre sünnitähtajaks määratud 9. jaanuar, kuid uudishimulikke sotsiaalmeedias oma tegemistega kursis hoidvad pereliikmed on siiski ennustanud, et värsket verd tuleb nende sekka veel selle aastanumbri sees.

Ka Sirli paljastas videoblogis, et Gowri arvas, et beebi sünnib 15. detsembril. Sirli ise arvas, et vahemik võiks olla 16.-18. detsember, ema Gerli taas, et õnnelik päev võiks jääda vahemikku 18.-20. detsember. Muuseas, pühapäeval peeti Grandide peres maha ka babyshower ehk beebiootuspidu. 

Foto: facebook.com

Erika Salumäe, oma Facebooki kontol, tütre õnnepäevast kahjuks ei iitsatagi ja pärimistele ei vasta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles