Kenasti koos: Kanye West ja Kim Kardashian nautisid koos õhtusööki

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
(From L) Kanye West and Kim Kardashian attend the Off-white 2017 Spring/Summer ready-to-wear collection fashion show, on September 29, 2016 in Paris. / AFP PHOTO / ALAIN JOCARD
(From L) Kanye West and Kim Kardashian attend the Off-white 2017 Spring/Summer ready-to-wear collection fashion show, on September 29, 2016 in Paris. / AFP PHOTO / ALAIN JOCARD Foto: ALAIN JOCARD/AFP

Hoolimata kuulujuttudest, et tõsielustaar Kim kardashian plaanib varsti oma kuulsast räppar-kaasast Kanye Westist lahutada, jäi paar ühiselt nädalavahetusel paparatsode kaamerate ette. 

Väljudes koos pühapäeval restoranist, nägid Kanye West ja Kim Kardashian välja tõsised ja mitte sugugi õnnelikud, ei tea muidugi, kas omavaheliste probleemide pärast või paparatsode häirimise pärast.

Paar ilmus avalikkuse ette esimest korda koos pärast seda kui ületöötanud superstaar Kanye West kurnatuse tõttu haiglasse toimetati.

Olles kenasti restoranist autosse jõudnud, vahetas paar ka mõne lõõgastunud hetke ja poetas isegi naeru.

«Kui nad autosse jõudsid, siis nad naeratasid kergendatult ning nautisid teineteise seltskonda,» jutustas pealtnägija.

Vaata pilte Daily Mailist SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles