Meie armastatud staarmetroseksuaal Vaido Neigaus lahkus Eestist liigse tuntuse tõttu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meie armastatud staarmetroseksuaal Neigaus leidis armastuse Soomest ja lahkus Eestist
Meie armastatud staarmetroseksuaal Neigaus leidis armastuse Soomest ja lahkus Eestist Foto: instagram.com

Jätkub eestlaste invasioon Soome. Maarjamaa pori on oma kinganinadelt pühkinud ka meie armastatud staarmetroseksuaal Vaido Neigaus.

Foto: instagram.com

Vaido uueks koduks on nüüd Helsingi.

"Lahkusin Eestist, sest mul on keeruline siin püsisuhet luua. Kui kellegagi tekkiski hea klapp, siis komistuskiviks sai minu tuntus ja paljudele selline pealetükkiv tähelepanu kaaskodanike poolt lihtsalt ei meeldi," kurtis hiljuti Tallinnasse lühivisiidi teinud Neigaus.

"Soomes on mul palju rahulikum ringi liikuda, kuigi ka seal elab täna palju eestlasi," lisab mees.

Kas kahju pole?

"Pisut ikka on, sest esinemisi mul Eestis jagus ja jagub ka tänagi. Nüüd üritan aga jala ukse vahele saada ka Soome lavadel. Eks näis kuis läheb," on mees suht positiivseslt meelestatud.

Foto: instagram.com

Kas kolimise tegelik põhjus oli ikkagi teiselpool lahte leitud armastus?

"Jah, see peab paika. Olen visiitsuhtes ühe armsa soomlasega olnud juba paar aastat ja nüüd leidsime, et on õige hetk ka kokku kolida. Minu elukaaslane tegeleb spordi ja muusikaga. Vabal ajal armastame koos kokata või koeraga värskes õhus viibida."

Foto: instagram.com
Foto: instagram.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles