Cool D võitis krossirajal teisi muusikuid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek «Summer» Raadik
Indrek «Summer» Raadik Foto: Kaarel Tigas / SL Õhtuleht

Möödunud nädalal toimus Viljandis Holstre-Nõmme krossirajal võistlus nimega Mulgikakerdus 2008, kus omavahel katsusid rammu ka meie muusikud Summer, Revo ja Cool D, kes moodustasid võistkonna Rockstar MX Team.



Rühma siseselt osutus kõige kiiremaks räppar Cool D. Mehe enda meelest pakkus talle kõige suuremat konkurentsi Toe Tagi mees Revo Jõgisalu.

«Mõnel sõidul olid meie ajavahed väga väiksed – umbes 5 sekundi kanti,» rääkis Cool D Buduaarile.

«Cool sõitis väga hästi. Mul oli laupäeval päris valus kukkumine ja pühapäeval võtsin enne starti valuvaigisteid, kukkumisest tulenevalt oli ka tugev kartus sees,» jutustas spordilemb muusik Summer, kodanikunimega Indrek Raadik.

Mis tunne oli Cool D-l tiimikaaslastele ära panna? «Alguses ei olnudki erilist tunnet, sest tuli keskenduda muudele asjadele. Lõpus kui kuulsin, et Revo oli omale ideeks võtnud mulle ära teha, siis otsustasin, et seda ei tohi juhtuda!» sõnas Cool D.

«Ta on minust ju kauem tsikliga sõitnud, nii et selles suhtes oli pärast hea enesetunne, et ei lasknud kogenumat meest mööda,» lisas ta rõõmsalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles