Kurb! Marilyn Kerro põrus taas "Selgeltnägijate tuleproovis"

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marilyn Kerro kallimaga
Marilyn Kerro kallimaga Foto: Facebook/ Mecca/Marilyn Kerro

Venemaa "Selgeltnägijate tuleproov" 17. hooaja võitjaks tuli müstikust sensitiiv Svami Daši. Maarjamaa nõid Marilyn Kerro pidi taaskord võidust suu puhtaks pühkima.  

Marilyn osales Venemaa ühes pulaarsesemas saates juba kolmandat korda. Loomulikult unistas eestlanna taaskord sinisest kristallkäest. Kahjuks ka kolmas kord ei toonud meie nõiale oodatud võitu.  

Eesti "Selgeltnägijate tuleproov" - Jelena Kanda
Eesti "Selgeltnägijate tuleproov" - Jelena Kanda Foto: Viktor Burkivski

Ka meie kohalikud selgeltnägijad hoidsid Marilynile pöialt. Teiste seas Eesti "Selgeltnägijate tuleproovis" teiseks jäänud Jelena Kanda. 

Jelena tunnistas enne Venemaa "Selgeltnägijate tuleproovi" finaali, et oleks kohutavalt kahju, kui eestlanna taas teiseks mängitakse ning et see oleks kohutavalt julm ja alatu. 

Jelena on proovinud ka ise Venemaa hittsaatesse pääseda ja teab, et kõik pole päris see, mis teleriekraanilt vaatajatele ette söödetakse. Samas tõdes Jelena juba möödunud nädalal Õhtulehele antud intervjuus, et kaardid ei näita Marilynile tähetundi ega võitu. 

Foto: Erakogu

Astroloog Eda Paukson aga arvas, et Marilyni segas võitmast väsimus, mitte planeetide seis. 

"Astroloogiliselt polnud tal häda midagi, kuid tema meeletu väsimus torkas silma juba Eesti "Selgeltnägijate tuleproovi" žüriilaua taga. Marlin oli viimasel ajal rabe ja ei suutnud konsentreeruda."

Paukson arvates oli ka vale see, Et Marilyn üldse kolmandat korda Venemaal võistlustulle läks. 

Venemaa selgeltnägijatesaate võitja selgus eile hilisõtul rahvahääletusel ja sellest kihab siiani kogu Venemaa sotsiaalmeedia. Vaatajate ette jõuab põnev saade siiski alles jõuluõhtul, 24. detsembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles