Grete Kleini kloon vihastas terve Interneti täis!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Superblondiin Grete Kleini kloon Brigitte Susanne Hunt on muidugi blondiin!
Superblondiin Grete Kleini kloon Brigitte Susanne Hunt on muidugi blondiin! Foto: TV3

Meelelahutusajakirjanikud peavad tihti kapriissete diivadega rinda pistma.

Harva tuleb aga ette, et laimu osaks langetakse ennast kuulsuseks nimetava hiljuti täiskasvanuikka jõudnud amatöörnäitlejanna pahameele tõttu, mille on tegelikult põhjustanud tema enda tiimiliikmed.

Brigitte Susanne Hunt / facebook
Brigitte Susanne Hunt / facebook Foto: Facebook

Elu24 postkasti potsatas pressiteade TV3-lt, mille sisu oli järgmine:

Staarblondid Grete Klein ja Brigitte Susanne Hunt hullavad autoroolis

Padjaklubi Laura kutsus oma uude videosse Brigitte Susanne Hundi, kes kehastab "Doktor Silva" sarjast tuntud Annikat. Koos laulavad nad lõbusaid laule, tantsivad, käivad kiirtoidurestoranist süüa ostmas ja arutlevad maailma asjade üle - ja seda kõike autoroolis! Tule sõida koos tüdrukutega! 

Elu24 tegi meelelahutusliku korrektuuri pealkirjas, millest puhkenud skandaali ei oleks osanud ka kõuevana oodata! Uudist loe siit.

Oma persona poolest Grete Kleiniga äravahetamiseni sarnane Brigitte Susanne Hunt tundis end pealkirjast aga niivõrd puudutatuna, et kirjutas Facebooki Elu24 ajakirjanikke sajatava postituse, mille ta hiljem oma vea ilmnedes profiililt küll eemaldas.

Brigitte Susanne Hunt / facebook
Brigitte Susanne Hunt / facebook Foto: Facebook

Postituses nimetab Hunt ajakirjanikke «puuetega inimesteks», sest Grete Kleini juuksevärv ei ole enam blond ning tema kehastas autos Annikat, mitte iseennast (loe nii originaalpressiteate kui uudise pealkirja ja sisu - toim märkus). Taoline irooniline kommetaar on vale väga mitmel tasandil. Esiteks jätab tulevane tänulik ajakirjanik täiesti tähelepanuta ametliku pressiteate, mille sisuloomesse Elu24 sekkunud ei ole, ning teisalt oma mitte eriti galantse iroonianoodiga alandab ta neid inimesi, kes tõesti millegi all kannatavad.

Mõistes oma rutaka väljaütlemise tõsidust, saatis neiu Elu24 Instagrami ka vabandava sõnumi, milles endapoolseid Facebooki-süüdistusi «naljaks» nimetab.

Brgitte Susanne Hunt
Brgitte Susanne Hunt Foto: Instagram

Elu24 antud «nalja» väga naerutavaks ei pidanud ning mõtles tulevasele ajakirjanikule midagi väga lihtsat soovitada: kaks korda mõtle, siis ütle!

Hiljem tuli Brigittelt veel üks sõnum, milles ta vaevaks võttis selgitada, mis teda Elu24 edastatava pressiteate juures täpselt vihaseks ajas.

Brigitte Susanne Hunt
Brigitte Susanne Hunt Foto: Instagram

Armas, Brigitte! Kui sa seisad avalikkuse ees, siis nimetatakse sind igasuguste nimedega. Lubame sulle, et kloon on neist kõigist küll kõige vähem pahatahtlikum.

Edu koolis! Oleme sõbrad edasi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles