Martin Repinskil on aega Riigikogus olles kohtu vahet käia

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peagi maaeluministri ametisse astuv keskerakondlane Martin Repinski kommenteeris täna Postimehe päevaintervjuus oma kitsefarmiga seonduvat.
Peagi maaeluministri ametisse astuv keskerakondlane Martin Repinski kommenteeris täna Postimehe päevaintervjuus oma kitsefarmiga seonduvat. Foto: Mihkel Maripuu

Martin Repinski (30), kes jõudis uues valitsuses maaeluministri kohal olla vaid kaks nädalat, otsib nüüd oma skandaalsele kitsefarmile usaldusväärset juhti ja kavatseb tema kitsefarmi kitsaskohtadest kirjutanud Eesti Ekspressi kohtusse anda.

«Ministri ametisse paika jäädes ei oleks ma kohtukulli ette kippunud, kuid Riigikogu palgal on mul sellega tegelemiseks piisavalt ajalist ressurssi,» põhjendab Repinski otsust ajakirjale Kroonika.

Repinski isku ümbe puhkes skandaal 23.novembril, kui kerkis üles kahtlus, et temale kuuluva mahetalu kitsejuust tuleb tegelikult Hollandist, lisaks eiratakse seal hügieeninõudeid, makstakse ümbrikupalka, on jäetud töötajatele tasud maksmata ning ollakse võlgu äripartneritele. Repinski on kõik kahtlustused tagasi lükanud ning läheb Ekspressi vastu kohtusse.

Maaeluminister Martin Repinski esitas 6.detsembril peaminister Jüri Ratasele avalduse ametist tagasi astumiseks. Repinski kinnitas, et soovis tuua oma erakond ja peaminister kitsefarmi skandaali tule alt välja. 

Loe pikemalt ajakirjast Kroonika.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles