Tänu Anne Veskile said Otsa kooli poisid oma pilliarvestuses maksimumpuntid!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänases ETV Ringvaates tutvustatakse eestlastele Kuuluste Koda, mis on suurejooneline tuleval kevadel kõikidele avatav näitus EV100 raames. Tegu on sarnase üritusega nagu mujal maailmas - rokimuuseum, kus rullub lahti kogu Eesti popmuusika ajalugu. Ivo Linna sõnul on ettevõtmine suurejooneline! 

Üritust korraldab Teatri- ja Muusikamuuseum, korjates popmuusikate lemmikasju ja muljeid kohtumisõhtutel G. Otsa nim. muusikakooli saalis. Ringvaade paneb silma peale ja kindlasti ka kajastab jooksvalt kogu ettevõtmist. Lisaks asjade kogumisele, juhtub nendel kohtumistel kindlasti ka põnevaid seiku. 

Foto: ETV

Näiteks, tänu Anne Veskile said Otsa kooli noored poisid oma pilliarvestuses maksimumpuntid!

Nimelt, tegid poisid heliproovi ja küsisid vaikselt, kas diiva võiks koos nendega laulda «Hea tuju laulu», mida nad algaval Kuulsuste Koja õhtul pidid tegelikult ise Anne Veskile laulma ja mängima. Aga, et tunne oleks ehe, oleksid nad rõõmsad, kui saaksid superstaariga seda proovida.

Foto: ETV

Anne oli loomulikult nõus, lauldi üks ja ainus kord, kohe veatult ning poisid said lisaks toredale elamusele ka arvestuse maksimumpunktidena kirja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles