Kuula! Girls in Pearlsi uus singel räägib «päris» asjadest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Girls in Pearls
Girls in Pearls Foto: Promopilt

Zebra Islandi produtsent, ka Kosmofonist tuttav Rasmus Lill, on aasta jagu loonud muusikat säravate ja mitmekülgselt andekate lauljate, kaksikõdede Vivi ja Viveli Maariga. Girls in Pearlsi kolmas singel «Real You» sillutab teed bändi esimestele kontsertidele kevadel.

Nagu varasemate singlite «Can't Stop This Feeling» ja «Right Where I Belong» puhul, on ka „Real You” sõnad sündinud tüdrukute endi sulest. Girls in Pearls keskendub uues laulus suhete muutlikkusele ja teineteise mõistmisele.

Synth-popi žanris muusikat viljelevale bändile lugusid kirjutav Lill usub, et lummavate ja mahedalt helisevate häältega Vivi ja Viveli esitatud muusika võiks lisaks Eesti muusikamaastikule kõlapinda leida ka Skandinaavias, ning Euroopa värske muusika rindel laiemalt.

Foto: Promopilt

«Bändi vastu on huvi tuntud juba Soomes ja Taanis, esimene kontakt on loodud Suurbritanniaga,» avas produktiivne muusik võimalikke koostöökohti.

Girls in Pearlsi kolmandale singlile järgneb peatselt esimese video välja andmine uue aasta algul ja kevade saabudes ollakse valmis kontsertide andmiseks, milleks nüüd aasta jagu aktiivselt materjali on loodud.   

Kuula nende uut lugu!

Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles