Staarisaate Tartu eelvoor üllatas eriti värvika seltskonnaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Superstaarisaate Tartu eelvoor.
Superstaarisaate Tartu eelvoor. 
Roosi Raudsepp aka Superstaari-Roosi ja Strippar Marco
Superstaarisaate Tartu eelvoor. Superstaarisaate Tartu eelvoor. Roosi Raudsepp aka Superstaari-Roosi ja Strippar Marco Foto: Kristjan Teedema

«Eesti otsib superstaari» Tartu eelvoorus näeb tänavuste eelvoorude üht värvikamat ja kurioossemat seltskonda.

Kohtunikud Maarja-Liis Ilus, Mihkel Raud ja Rein Rannap läksid Tartusse suurte lootustega - on ju ülikoolilinn andekate lauljate poolest varasematel aastatel vägagi silma paistnud. Möödunud hooajal jõudis just Tartu eelvoorust esikümnesse lausa neli lauljat: Birgit Varjun, Eliisa Kõiv, Anne Arrak ja Anis Arumets.

«Vahva! Sul on artistlikkust ja häält. Mina ütlen sulle jaa,» teatas Rein 25-aastasele Wikale. Mihkel temas superstaari ei näinud, kuid Maarja küll ning Wika pääses edasi.

19-aastane Karl Vähi on kirglik muinasaja eestluse fanaatik ning rõngassargi kudumine ja mõõgavõitlus on tema jaoks igapäevased tegevused. Kohtunikud kahtlustasid, et Karl tuli sinna nalja tegema ja kinnitasid talle, et ta ei oska laulda. Karl selgitas ebaõnnestumist lavanärviga.

Kohtunikud imestasid 17-aastase Johanna vene aktsendi üle ja lasid veel ühe laulu laulda. Mihkel rääkis, et see polnud esimene kord, kui ta Johannat kuulis - kui ta kusel käis, kuulis ta Johannat vetsus laulmas ja seal laulis neiu paremini. Maarja meelest ei osanud Johanna laulda, kuid Mihkel ja Rein ütlesid talle jaa.

21-aastase Roosi esimene laul kohtunikele muljet ei avaldanud ning ta avalikustas, et tal on tegelikult kostüüm kaasas. Roosi esitas loo «Like A Virgin» saatel põrandal vääneldes omapärase pulmatseremoonia. «Mulle meeldis, et sul on julgust esineda. Nendes pööretes suutsid kontrollida oma laulmist,» arvas Rein. «Minu meelest oli sinu esinemine piinlik, vulgaarne ja ebamusikaalne. Mulle ei meeldinud mitte miski,» teatas Mihkel. Roosi edasi ei pääsenud.

24-aastane bändimees Jan katkestas oma esinemise ise. Ta selgitas, et ebaõnnestumise taga on liiga vähene publik ja see, et ta tegelikult polegi solist. Kohtunikud olid pahased, et ta nende aega raiskama tuli.

22-aastase Annika Vesselovi suurim kirg on muusika, kuid peale selle on tal annet ka käsitööga tegelemiseks; Annika leivanumbriks on koertekombinesoonid, mis võiks vabalt müügiedetabelites troonida.

25-aastane Artjom Golovko teeb korraga nelja bändi, blackmetalist hispaania folgini ning võõras pole talle ka türgi keeles laumine. «Sinus on mingisugune teissugune elu ja temperament, mis mulle meeldib,» ütles Mihkel. Maarjale ei avaldanud muljet tema loovalikud ja Artjom teatrivooru ei pääsenud.

28-aastane Maarja Priks on siiani nime teinud hoopis klaasikunstnikuna, kel istub sees pisikese tüdrukuna saadud muusikapisik. Kohtunikud pidasid teda igati sümpaatseks, kuid tema hääl oli liiga nõrk.

18-aastane Aleksandr Tubin on fanaatiline rulataja, kes on  Eestit korduvalt esindanud ka Simpel Sessionil. Aleksandr tänapäeva muusikast lugu ei pea, talle meeldib hoopis 80-aastate hardrock ja sellest on mõjutatud ka muusika, mida ta oma bändiga viljeleb. «Täielikust rockstaaristaatusest ma tegelikult ei unista, mul ei ole staarihaigust. Tahaks lihtsalt olla muusikas edukas ja sellega raha teenida,» ütles Aleksandr. Saatesse tuli ta sooviga end näidata ja lootuses saada jalg eesti muusikaäri ukse vahele. Aleksandr läks kohtunikke lööma oma looga. «Esinemine oli väga kehv ja ebamusikaalne, aga vähemalt sa pole rassist,» märkis Mihkel. Rein märkis, et artist ei saa olla nii pelglik ning Aleksandr edasi ei pääsenud.

«Eesti otsib superstaari» on TV3 eetris pühapäeviti kell 20.30.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles