Galerii ja treiler! Vaata, kes osalevad Alari Kivisaare juhtimisel saates «Eesti parim pagar»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jõulud on lähedal ja TV3-e kingikotis on ootamas eduka küpsetussaate värske kodumaine hooaeg! Kaksteist uut, värvikat ja osavat koduküpsetajat kõikjalt üle maa hakkavad taas mõõtu võtma Eesti parima pagari tiitli nimel. Oodatud peakohtunikud, tuntud külaliskohtunikud ning uus saatejuht - kõik see juba tänasest alates.

Saate «Eesti parim pagar» uus hooaeg on täis häid maitseid, põnevaid retsepte, kasulikke küpsetamisnippe ja emotsionaalset võistlust. Võistlustulle astuvad kaksteist andekat koduküpsetajat, kel kõigil väga erinev käekiri. Kaks ja pool kuud kestvad koduküpsetajate eesti meistrivõistlused on seekord tulvil uuendusi ja üllatusi. Vanad tuttavad on saate peakohtunikud- koogikuninganna Angelika Kang ja kulinaarne võlur Ants Uustalu. Aga sel hooajal saabub igas saates kööki ka ootamatu üllatuskohtunik, kelleks on alati mõni väga tuntud ja eesti rahva poolt armastatud koogisõber.

Saate «Eesti parim pagar» uue hooaja esitlus, Angeelika Kang
Saate «Eesti parim pagar» uue hooaja esitlus, Angeelika Kang Foto: TV3

Saatejuhina suunab vägesid rõõmsameelne maitseskeptik Alari Kivisaar. Uue hooaja peaauhinnaks on Schmidt köögid pannud välja unistuste köögi ning Electrolux kogu köögitehnika sinna juurde.

Saate «Eesti parim pagar» uue hooaja esitlus
Saate «Eesti parim pagar» uue hooaja esitlus Foto: TV3

«Eesti parim pagar» alustab oma uue särava hooajaga TV3-s täna õhtul kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles