Elu24 video ja albumi loos! Tuurilt saabunud Eesti veriseim metalbänd Goresoerd sai kehale jäädvustatud (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 toimetus külastas verise metalbändi Goresoerdi liikme Nagy stuudiot, et uurida, mis on kodumaise bändi viimased tegemised.

«Tulime Ida-Euroopast. Alustasime oma suurt turneed Lätist kuni Slovakiani välja,» rääkis Goresoerdi liige Nagy, et mägedes metalit teha oli väga meeleolukas. Kokku käidi läbi umbes kuus riiki.

Ringreisi kõige meeldivam publik oli ühel esmaspäevasel esinemisel, mille linna nimi muusikutele ei meenu. Rahvast oli vähe, aga selle kompenseeris üks tüüp, kes väänles maas ja kukerpallitas lava ees. «Kogu Slovakkia on äge,» lisas Nagy.

Goreka poistel tuli äsja välja uus album nimega «Antikeha». Reedel, 16. detsembril tähistab deathschool Estonia bänd oma kümnendat juubelit esinedes Tartus Genialistide klubis. Samuti esitletakse uut kava ning koosseisu.

Elu24 loosib välja kolm albumit «Antikeha»! Jaga artiklit Facebookis ja kirjuta artikli kommentaariumisse «jagatud». Head loosiõnne!

Vaata Elu24 videost, kuidas Taavi Sindist laseb oma kehale Goresoerdi logo tätoveerida!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles