Lady Gaga ja Piers Morgan läksid ülitõsise teema pärast tülli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lady Gaga
Lady Gaga Foto: SCANPIX

Lauljatar Lady Gaga ärritus, kui teletäht Piers Morgan vihjas, et tema ja Madonna võisid vägistamisohvriks olemise kohta valetada.

30-aastane Gaga kiitis 58-aastast Madonnat, kuna too kirjeldas Billboard Women in Music galal oma kohutavat kogemust seksuaalvägivalla ohvrina, vahendab Page Six. 

51-aastane Piers Morgan säutsus seepeale: «Ma olen jätkuvalt Madonna ja Lady Gaga väidete suhtes skeptiline. Mõlemad räägivad vägistamist, mis olevat toimunud aastaid varem. Nad ei esitanud kaebust politseile, keegi ei saanud ametlikku süüdistust ja ei mingit kohtuasja. Ma kardan, et vägistamisest on saanud järjekordne staariaksessuaar. Ma ei usuks automaatselt midagi, mida Madonna või Lady Gaga oma elu kohta räägivad.»

Gaga pani Morgani kommentaare tähele ja kirjutas vastuse.

«Ma teen koostööd meie asepresident Joe Bideniga, et teavitada inimesi põhjustest, miks paljud naised vägistamise järel politsei poole ei pöördu. Ma jagaksin neid teadmisi hea meelega ka sinuga. Ma tahaksin samuti rääkida posttraumaatilisest stressist. Noorte seas levib vaimsete häirete epideemia. Kui keegi su perekonnast selle alla kannatab, palvetan, et tal oleks rohkem häid kui halbu päevi. See mõjutab mind ja kogu mu perekonda.»

Morganit see ei kõigutanud: «Ma tean paljusid sõdureid, kellel on PTSD ja see on väga tõsine haigus. Ma tean ka inimesi, kes väidavad selle endal olevat, ehkki ilmselgelt see pole tõsi. Vestleme...»

Gagale see muljet ei avaldanud: «Jah, teeme seda. Ma suudan sulle olla vääriline vastane. Ma imestan, et sa seda kahtluse alla sead. Kas see ongi meie intervjuu esimene küsimus?»

Morgan vastas: «Ma imetlen Lady Gagat, et ta hoolimata mu kriitikast intervjuuga nõustus. See saab olema huvitav debatt. Ma triigin oma lihaülikonna ära.»

«Lihaülikonna» kommentaar käis aga Gagale eriti närvi pihta: «Kui sa jätkad minu häbistamist, ehkki ma olen lahkelt intervjuuga nõustunud, annan selle intervjuu hea meelega kellelegi teisele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles